Inzetbaar als uitlaatdienst, administratieve medewerker & violiste

0497 94 07 62

Neem hier contact met Cathy Janssens

Bent u op zoek naar iemand om uw hond uit te laten? Of wil u als zelfstandige of bedrijfsleider freelance administratieve ondersteuning? Voor beide opdrachten bent u bij Cathy Janssens in Berchem aan het juiste adres.

Uw hond is onze passie

Bent u ziek, moeilijk te been of lange werkdagen aan het kloppen? Schakel dan De Vrolijke Hondenpoot in. Wij wandelen een half uur, 45 minuten of een uur in de omgeving van waar de hond woont om zo de tijd optimaal te benutten. Cathy Janssens is gediplomeerd instructeur op een hondenschool en is al 11 jaar vertrouwd met honden.

Sterk in administratie

Na 18 jaar administratieve ervaring in het bedrijfsleven begon Cathy Janssens als freelancer. Zelfstandigen en bedrijven kunnen haar contacteren voor een brede waaier aan administratieve taken. We leveren snel en accuraat werk met de focus op kwaliteit en flexibiliteit. Elke klant moet u verdienen, met die uitdaging gaan we iedere dag gepassioneerd aan de slag. We hebben dan ook tal van tevreden opdrachtgevers in de ruime regio rond Berchem en bij uitbreiding in heel Vlaanderen. Hebt u nog vragen over onze hondenuitlaatdienst of freelance administratieve ondersteuning? Of wil u een afspraak maken voor een vrijblijvend bezoek ter plaatse? Neem dan nu hier contact op. We zetten de belangen van de klant altijd op de eerste plaats!

Cathy Janssens

Moorsledestraat 9
2600 Berchem (Antwerpen) - BE
Gsm: 0497 94 07 62 0497 94 07 62
Email: info@cathyjanssens.be
BTW BE 0672.768.640

Contactformulier

Contact