Inzetbaar als uitlaatdienst, administratieve medewerker & violiste

0497 94 07 62

Hondenuitlaatdienst op maat van uw wensen

Wil u een hondenuitlaatdienst in Berchem vinden? Kies dan voor de ervaring en kennis van De Vrolijke Hondenpoot. Voldoen aan alle wensen van de klant is bij ons topprioriteit.

Deugddoende wandeling in vertrouwde streek

Bent u ziek, moeilijk te been of lange werkdagen aan het kloppen? Contacteer dan beslist De Vrolijke Hondenpoot in Berchem. Zo hoeft uw viervoeter hier niet de dupe van te zijn. Wij wandelen een half uur, 45 minuten of een uur in de omgeving van waar de hond woont om zo de tijd optimaal te benutten. Op uitzonderlijk verzoek kan hiervan worden afgeweken. De Vrolijke Hondenpoot is werkzaam in de ruime regio rond Berchem, Antwerpen-Zuid en het Eilandje.

Continuïteit en flexibele service

Cathy Janssens is gediplomeerd instructeur op een hondenschool en is al 11 jaar vertrouwd met de meeste rassen van honden. Wij houden steeds rekening met de specifieke eisen van honden met moeilijke karakters, honden die uitbollen aan de leiband of niet. Continuïteit en flexibiliteit zijn voor ons heel belangrijk. Voor ieder probleem trachten wij een oplossing te vinden aangepast aan de specifieke noden van de klant en zijn hond.

Na 10 wandelingen, één gratis

Wanneer Cathy niet kan wandelen kan ze beroep doen op enkele enthousiaste studenten met een passie voor honden. Deze hondenuitlaatdienst werkt met klantenkaarten. Na 10 wandelingen krijgt u één wandeling gratis. Cathy en haar team verzorgt niet alleen honden. Wanneer u op reis gaat, komt ze ook langs om kleine huisdieren zoals katten, kippen, vissen of konijnen te verzorgen. Naast de hondenuitlaatservice kunnen bedrijven en zelfstandigen Cathy Janssens ook contacteren voor freelance administratieve ondersteuning. Hebt u nog vragen over onze activiteiten of tarieven? Neem dan beslist contact op. Wij helpen u graag verder!

FLEXIBEL

STEEDS BEREIKBAAR

DANKZIJ mijn FLEXIBILITEIT...

Contacteer ons snel !
CONTACTEREN