Inzetbaar als uitlaatdienst, administratieve medewerker & violiste

Contacteer Cathy Janssens

De Vrolijke Hondenpoot
in Berchem is een hondenuitlaatservice die meteen vertrouwen schept

Zoekt u een hondenuitlaatservice in Berchem bij Antwerpen? Hoogtijd om kennis te maken met De Vrolijke Hondenpoot. Een passie voor dieren en een gezonde dosis ondernemerschap, meer was er voor zaakvoerster Cathy Janssens niet nodig om van De Vrolijke Hondenpoot een goed draaiend bedrijf te maken.

Gediplomeerd instructeur op hondenschool 

Gaat u er binnenkort even tussen uit? Bent u ziek of slecht te been? Of bent u gewoon heel de dag aan het werken en kan u om die reden uw hond niet uitlaten? Dan staat de hondenuitlaatdienst De Vrolijke Hondenpoot in Berchem en omstreken voor u klaar. Cathy Janssens is gediplomeerd instructeur op een hondenschool en heeft meer dan 10 jaar ervaring met het gedrag van honden. Bovendien heeft ze zelf een labrador, Mitzi genaamd.

Kleine huisdieren

Naast de hondenuitlaatservice zorgt De Vrolijke Hondenpoot tijdens uw afwezigheid ook voor kleine huisdieren zoals katten, vogels, vissen, kippen en konijnen bij u thuis. We trachten altijd flexibel in te spelen op de vragen van de klant en zorgen voor een zo efficiënt mogelijke oplossing. Is er te veel werk dan kunnen we beroep doen op zorgvuldig uitgekozen en gepassioneerde studenten.

Freelance administratie voor bedrijven

De Vrolijke Hondenpoot is niet de enige activiteit van Cathy Janssens. Ze levert ook freelance administratieve ondersteuning aan ondernemingen en zelfstandigen. Ze heeft maar liefst 18 jaar ervaring in administratie. Wie zijn papierwerk op orde wil houden en geen secretaresse of administratief bediende in huis heeft, vindt in Cathy Janssens een betrouwbare partner. Wij kunnen snel, accuraat en flexibel werken zodat uw administratie feilloos wordt uitgevoerd. Hebt u nog vragen over onze tarieven? Of wil u een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek? Neem dan zeker contact op. Wij maken graag tijd voor u en uw huisdier.

De Vrolijke Hondenpoot

Gaat u er binnenkort even tussen uit? Bent u ziek of slecht te been? Of bent u gewoon heel de dag aan het werken en kan u om die reden uw hond niet uitlaten? Dan staat De Vrolijke Hondenpoot klaar om met uw viervoeter te gaan wandelen.

Lees meer

Administratieve freelancer

Groeit de papiermolen u boven het hoofd? En hebt u een aantal uren per week of per maand administratieve ondersteuning nodig? Dan is een ervaren administratieve freelancer de geschikte oplossing voor u. U kan ons tijdelijk of voor een langdurige samenwerking inschakelen.

Lees meer

FLEXIBEL

STEEDS BEREIKBAAR

DANKZIJ mijn FLEXIBILITEIT...

Contacteer mij snel !
CONTACTEREN